Novosti

Najam limuzina

Bavimo se iznajmljivanjem ekskluzivno opremljenih limuzina za razne prigode, kao što su vjenčanja, maturalne vožnje, momačke večeri, rođendani, proslave godišnjica braka,...

25.11.2014. Povratak

Bavimo se iznajmljivanjem ekskluzivno opremljenih limuzina za razne prigode, kao što su vjenčanja, maturalne vožnje, momačke večeri, rođendani, proslave godišnjica braka, poslovne promocije, prijevoz VIP klijenata te nudimo usluge za profesionalna foto i video snimanja.

Broj osoba u našim limuzinama ne utječe na cijenu najma. Naša je usluga iznajmljivanja limuzina u potpunosti dostupna u svim gradovima diljem Hrvatske. Vožnje mogu biti organizirane i van Hrvatske, na duže ili kraće relacije, a cijena se u tom slučaju definira posebno za svaku vožnju. Za više informacija možete se informirati na telefon 099/434 6950 ili putem e-maila u rubrici kontakti. Na raspolaganju Vam također stoje i vožnje prilikom razgledavanja grada uključujući živopisne i lijepe turističke vožnje.. U ponudi imamo četiri limuzine, jednu od 10 i tri Old timer-a. Želimo naglasiti da našu ponudu posebno upotpunjuje i ukrašavanje naših limuzina čije cijene su definirane sukladno prigodama i Vašim potrebama.

1h vožnja (s vozačem uključenim u cijenu) - 500,00 kn

do 8 osoba

 

Mobitel: 099 434 6950

Telefon: 01 600 3600

Email: najam@limuzine-zoky.com

http://limuzine-zoky.com/index.html